Anesthesia-care

Wie zijn wij

Anesthesia-Care detacheert en bemiddeld anesthesiemedewerkers, anesthesiologen, recovery medewerkers, sedatie praktijkspecialisten, operatieassistenten en algemeen verpleegkundigen aan zowel openbare als privézorginstellingen in Nederland. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van anesthesie en/of sedatie of zoekt u een operatieassistent voor uw locatie? Bij Anesthesia-Care kunt u rekenen op een betrouwbare en veilige partner. We gaan graag met u in gesprek over wat de mogelijkheden zijn.

Kwaliteit waarborg

Om de kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid te optimaliseren staan onze zorgprofessionals 24/7 klaar om zorg te verlenen.

ONZE VISIE

Anesthesia-Care detacheert en bemiddeld zorgprofessionals in heel Nederland. Wij staan garant voor goed opgeleide professionals die wij binnen uw organisatie optimaal inzetten.

Wij willen ons onderscheiden door persoonlijke aandacht voor zowel uw organisatie als voor onze professionals. Betrokkenheid zien wij als uitgangspunt voor Anesthesia-Care. Wij streven ernaar om uw organisatie te leren kennen, net zoals wij onze professionals kennen. Wij zijn ervan overtuigd de werkprocessen en de kwaliteit van zorg hiermee te optimaliseren.

Kernwaarden
Professioneel: goed opgeleide professionals
Gedreven: altijd op zoek naar de juiste oplossing
Betrokken: wij kennen u en onze medewerkers

Kernkwaliteiten
Direct contact met de juiste persoon door korte lijnen en
persoonlijke aandacht.

Contact

Voor de beste spoedinterventie neemt u contact op met Anesthesia-care!